Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen

Speelgoedbox levert ook speelgoed aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen. Hierbij kunt u denken aan o.a. educatief speelgoed en kindermeubels.  Dit speelgoed is speciaal voor de scholen uniek, leerzaam en duurzaam. We willen de kinderen op de scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven een eigen thuis geven, dus wij hechten ook veel waarde aan het speelgoed. Wij zijn ook ervaren in het geven van advies, dus mocht u meer informatie over een bepaald product willen weten? Neem dan contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   met ons op.

Bent u al een lange tijd op zoek naar een product? Mail ons dan de een omschrijving of een foto en wij gaan voor u op zoek.

Alle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW. U ontvangt van ons een factuur.

Naast onze scherpe prijzen en uitstekende service kunnen kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, instellingen en andere bedrijven bij een bestelling vanaf € 500,- ( € 420,17 excl. BTW) ook nog eens een interessante korting ontvangen. 
Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   met ons op.

keukenset             activityboot-0


Speelhoek inrichten in uw wachtruimte

Spaghettibenenta_4821b745d04dd  Houten Motoriek Kubus Qiulino   

Wij begrijpen dat uw klanten prettiger winkelen of wachten als de kinderen zichzelf vermaken. Wij kunnen voor elk budget een uitdagende speelhoek maken, zodat uw klanten zich rustig en ontspannen met andere zaken bezig kunnen houden.
Van een uitgebreide kralentafel in het formaat of model dat bij uw ruimte past tot een mooie selectie kleinere artikelen, u kunt hiervoor altijd bij Speelgoedbox terecht.

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Heeft u interesse? Neem dan contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   met ons op.


Bedrijven en instellingen

Regelmatig werkt Speelgoedbox ook voor bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om een bepaald product ter ondersteuning van een evenement, een aardigheidje voor het personeel, het inkopen van december cadeautjes voor kinderen van medewerkers,  Speelgoedbox helpt!
Zoekt u iets bijzonders? Laat het ons weten, wij helpen u graag!
 
Speelgoedbox  heeft een ruime voorraad speelgoed. Heeft u echter grote aantallen van hetzelfde product nodig, dan vragen wij u het artikel en het aantal naar ons door te mailen. Meestal kunnen wij de producten op korte termijn leveren. Wij informeren u echter van te voren over de levertermijn.
 
Mail uw wensen naar klantenservice@speelgoedbox.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Speelgoedbox.nl

Lijstenmakerij Lansingerland / Speelgoedbox
Nieuwstraat 3
2651 CG Berkel en Rodenrijs

Openingstijden:
Woensdag  10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag        10.00 - 17.00
Zaterdag     10.00 - 17.00

T. (+31) 10-316 05 77
E. info@speelgoedbox.nl
KVK Nr: 78555386
BTW: NL002837361B44
ING BANK: NL48INGB0007390556
BIC: INGBNL2A